Prezentare
IMPRIMAREA FLEXOGRAFICA
IMPRIMAREA PE VERSO
SERIGRAFIE. ETICHETE TIPARITE SERIGRAFIC
IMPRIMAREA CU VOPSELE VOLUMETRICE
IMPRIMAREA CU VOPSELE TERMOCROMICE
IMPRIMAREA CU VOPSELE RAZUIBILE
INSERIEREA
EMBOSARE
HOTSTAMP
STANTAREA
Noi tinem la ETICHETA

SERIGRAFIE. ETICHETE TIPARITE SERIGRAFIC

A aparut în China antica si este cunoscuta sub numele de silk screen printing.
Imprimarea serigrafica este cea care confera etichetelor eleganta si prestanta. Prin evidentierea elementelor in relief, prin garantia obtinerii unui alb imaculat, etichetele transparente aplicate pe flacoane inchise la nuanta isi vor etala culorile vii si vibrante.

Imprimarea serigrafica se bazeaza pe principiul trecerii cernelii serigrafice prin presarea tangenta a suprafetei sitei cu ajutorul unei raclete de cauciuc printr-o sita cu densitati diferite (in functie de cantitatea de cerneala ce se doreste a fi transferata pe suport).
Sita se obtine prin aplicarea unui film cu imaginea dorita pe suprafata sitei tratate cu o substanta fotosensibila, fixata pe un cadru rigid; substanta fotosensibile, expusa la lumina polimerizeaza. Zona neexpusa la lumina va deveni zona de transfer a cernelii serigrafice.
In prezent exista masini serigrafice plane care realizeaza automat suprapunerea de culoare in cazul policromiilor.
In procesul de imprimare flexografica se foloseste procedeul serigrafic rotativ, integrat inline cu unitatile de imprimare flexografice.
Procedeul serigrafic este foarte utilizat la imprimarea produselor cu suprafete curbe sau neregulate (tuburi de plastic, recipienti, flacoane, sticle) si pe o mare varietate de suporturi: hartie, carton, plastic, sticla, metal.
Consistenta si compactitatea stratului de cerneala depus prin serigrafie fac acest procedeu indispensabil pentru realizarea anumitor produse speciale.
.
.
   
Web design si optimizare
Netlogiq Cluj