PREZENTARE
PRODUCTIE
ETICHETE AUTOADEZIVE IMPRIMATE
ETICHETE SHRINK SLEEVE
ETICHETE IN-MOULD
FOLIE ALUMINIU IMPRIMATA, PENTRU BLISTERE
ETICHETE AUTOADEZIVE NEIMPRIMATE
ETICHETE DE PRET
CAPACE DIN ALUMINIU
AMBALAJE DIN HARTIE METALIZATA
MANSOANE PENTRU CORNETELE DE INGHETATA
PRODUSE SPECIALE
ETICHETE RECLOSURE
ETICHETE TACTILE
ETICHETE DE SECURITATE
ETICHETE DURABILE
COMERCIALIZARE
CASEROLE POLISTIREN PENTRU ALIMENTE
FOLIE STRETCH ALIMENTARA
ABSORBANTE ALIMENTARE
IMPRIMANTE TERMICE SI RIBOANE
APLICATOARE SI MARCATOARE
MASINI AUTOMATE DE ETICHETAT
MAŞINI DE AMBALAT ÎN ATMOSFERĂ MODIFICATĂ
Noi tinem la ETICHETA

MASINI AUTOMATE DE ETICHETAT

Masinile automate de etichetat sunt folosite pentru aplicarea etichetelor pe o gama variata de produse, in diverse domenii de activitate: mezeluri, lactate, farmaceutic, cosmetic, chimic si altele.
Sunt masini folosite pentru aplicarea unei singure etichete si masini care pot aplica doua etichete simultan pe produse rotunde, plate, ovale si tronconice.
Masina include o serie de componente optionale cum ar fi: aliniator orbital pentru produse ovale, rola superioara pentru etichetarea produselor ovale sau foarte inalte, roata spatiiatoare, rola laterala pentru etichetarea de jur imprejur, cap inseriere/unitati de marcare cu caractere alfanumerice.
Produsele pot fi incarcate cu ajutorul tavilor de incarcare sau alte mijloace.
Diferenta caracteristica dintre diferitele modele sunt capetele de imprimare care pot fi Economy pentru aplicare de etichete cu dimensiuni de la 10 mm la 100 mm, Classic sau Plus pentru aplicare de etichete cu latimi de la 10mm la 150mm. Acestea au diferite viteze de miscare si imprimare a ribonului pe baza de silicon pentru etichetele autoadezive, respectiv 15-30-60 m/minut, latimea si lungimea maxima a etichetei fiind 100x250, 150x350, 150x350.
Pentru masinile automate de etichetat comercializate asiguram instalare si asistenta tehnica de catre personalul specializat al Departamentului Tehic.

EXEMPLE DIN PORTOFOLIU
Masina automata de etichetat
   
Web design si optimizare
Netlogiq Cluj