PREZENTARE
PRODUCTIE
ETICHETE AUTOADEZIVE IMPRIMATE
ETICHETE SHRINK SLEEVE
ETICHETE IN-MOULD
FOLIE ALUMINIU IMPRIMATA, PENTRU BLISTERE
ETICHETE AUTOADEZIVE NEIMPRIMATE
ETICHETE DE PRET
CAPACE DIN ALUMINIU
AMBALAJE DIN HARTIE METALIZATA
MANSOANE PENTRU CORNETELE DE INGHETATA
PRODUSE SPECIALE
ETICHETE RECLOSURE
ETICHETE TACTILE
ETICHETE DE SECURITATE
ETICHETE DURABILE
COMERCIALIZARE
CASEROLE POLISTIREN PENTRU ALIMENTE
FOLIE STRETCH ALIMENTARA
ABSORBANTE ALIMENTARE
IMPRIMANTE TERMICE SI RIBOANE
APLICATOARE SI MARCATOARE
MASINI AUTOMATE DE ETICHETAT
MAŞINI DE AMBALAT ÎN ATMOSFERĂ MODIFICATĂ
Noi tinem la ETICHETA

ETICHETE SHRINK SLEEVE

Grupul SUNIMPROF ROTTAPRINT din Cluj Napoca a adaugat un nou produs in portofoliu, identificat ca o oportunitate pe piata romaneasca si avantajos pentru o gama larga de produse: eticheta shrink sleeve. Aceasta se preteaza foarte bine ambalarii si punerii in valoare a unor aplicatii ca: bauturi alcoolice si nealcolice, cosmetice, detergenti, produse farmaceutice, sosuri, maioneze, ketchup, uleiuri alimentare si industriale, s.a.
Eticheta shrink sleeve se poate aplica pe recipienti din plastic, sticla, aluminiu, indiferent de dimensiunea si forma acestora.
Tot mai multe produse noi, din diverse domenii, se lanseaza pe piata cu o noua infatisare. Eticheta shrink sleeve ofera avantajul afisarii unui design atractiv ce poate acoperi in totalitate suprafata recipientului, permite tiparirea tuturor informatiilor necesare si ofera cumparatorilor variante de ambalaj sigure si conforme cu standardele internationale.
Pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor Grupul SUNIMPROF ROTTAPRINT comercializeaza si utilaje de aplicat etichete shrink sleeve.
Grupul SUNIMPROF-ROTTAPRINT ofera cu seriozitate si profesionalism, de 15 ani, solutii complete de ambalare, investind continuu in tehnologie si in resursele umane pentru a realiza produse de calitate.
noi tinem la ...ETICHETA!
TEHNOLOGII FOLOSITE
etichete shrink sleeve
   
Web design si optimizare
Netlogiq Cluj